De fleste er enige om at en god og oppdatert nettside er viktig, enten man har et firma, en forening eller annen virksomhet. Det som kan være vanskelig er å holde nettsidene oppdaterte fordi det ofte er litt komplisert, eller man tror det er det. Det skal ikke være sånn og man bør kunne administrere nettsiden selv, så informasjonen er aktuell. Andre fordeler med å administrere nettsiden selv er at endringer kan gjøres raskere, man sparer penger og man slipper å kontakte noen hver gang det skal gjøres noe. 

Det kan være noe mer komplisert å sette opp nettsiden. Dette kan jeg hjelpe til med. Jeg lager nettsider for private, foreninger og bedrifter. Se referanser for sider jeg enten har laget fra bunnen av eller administrerer. Ønsker man ikke å administrere nettsiden selv kan jeg også gjøre dette. 

Ønsker du en nettside er det bare å taDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., så kan vi ta en prat. Du kan også se mine referanser som er sider jeg enten har laget for andre, eller sider jeg administrerer.